Aparat piercing pentru aplicarea piercingului fără durere

aparat piercing
Nu ai găurit urechea până acum fiindcă te înspăimântă durerea pe care trebuie să suporți? Să știi că nu ai niciun motiv să fi speriată!

Aparatul de piercing de la Studex este foarte bine gândit, nici nu vei simți când s-a efectuat găurirea. Logic, vei simți o mică pișcătură, dar durerea va fi mult departe față de ce-ți imaginezi tu la momentul actual.

Aparatul de piercing este gândit ingenios, poate să folosească oricine, chiar și tu cu prietenele tale vă puteți apuca oricând de aplicat piercing-uri.

Aparatul de piercing în mâini potrivite poate efectua găurirea lobului urechii foarte gentil. Nu este deloc zgomotos, găurirea se întâmplă în câteva fracțiuni de secunde.

Cel mai frumos în acest procedeu este că totul este perfect calculat și toate instrumentele se potrivesc în proces, fiind tot procedeul steril, fără riscuri.

Gaura necesară pentru piercing poate primi imediat un cercel drăguț și dacă ai grijă de rană, în câteva zile se va vindeca fără probleme. Nu crezi? Vino să vezi! În webshop-ul studex.ro ai posibilitatea să te documentezi!