Mochetă potrivită în fiecare dormitor!

mocheta dorimitor

Fiecare încăpere în casă are un rol bine definit, fapt ce trebuie luat în considerare în momentul realizării proiectului de amenajare interioară. Dormitorul probabil este considerat oaza de liniște a casei, acolo te poți retrage în momentele în care dorești intimitate. Cum ar trebui să fie amenajat dormitorul să satisfacă condiția de intimitate?

Dormitorul este simplu de amenajat, trebuie alese elemente simple, dar care să se armonizeze între ele. Ca pardoseală se recomandă parchet laminat cu un covor sau mochetă care acoperă tot dormitorul. Cea din urmă este preferabilă, fiindcă astfel se poate realiza o uniformitate ca și culoare și aspect.

Celor care nu le place mocheta unicoloră pot alege din gama celor colorate sau cu modele. Mocheta în sine este o alegere potrivită și pentru alte încăperi din casă. Dacă îți place să te plimbi desculță în casă, atunci chiar este recomandată, fiind cea mai călduroasă pardoseală la momentul actual. Datorită diversității bogate de culori, grosimi, modele se poate ușor armoniza cu celelalte elemente din dormitor.