Discuri agricole cu durabilitate ridicată

discuri agricole

În vederea unei recolte bogate, prin comercializarea căruia un fermier poate ține un trai corespunzător pentru familia lui, este nevoie de utilaje agricole moderne. Din depozitul niciunui agricultor nu poate să lipsească de exemplu discuri agricole, cu utilizarea cărora munca de pe câmpuri devine mai rapidă și mai eficientă.

Astfel se poate economisi timp și energie. Compania Satex România fabrică și comercializează discuri agricole de calitate superioară, la prețuri foarte acceptabile. Vizitați site-ul satex.ro, ca să vedeți toată gama de produse al acestui fabricant! Depozitul firmei se află în orașul Săcuieni Bihor, pe str. Libertății nr. 33, deci aici puteți vedea personal utilaje și discuri agricole.

Dar puteți lua legătura cu colegii și prin telefon, de luni până vineri între orele 8.00-17.00, pe numărul de telefon 0770/409-402. Toate utilajele agricole Satex au garanție de doi ani de la producător. Dar aceste discuri agricole au o durabilitate ridicată, mai mult, ca sigur, că nu se vor strica mulți ani.